Turkish Power
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Turkish Power

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

'Bekle yanına geliyorum'

YazarMesaj
Eray
Admin
Admin
Eray

Doğum tarihi : 24/06/94

'Bekle yanına geliyorum' Empty
MesajKonu: 'Bekle yanına geliyorum'   'Bekle yanına geliyorum' Icon_minitimeCuma Eyl. 11, 2009 6:18 pm

İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda sel sularının arasından kurtarılan simge kadın Halime Hüseyin dehşet dakikalarını anlattı. 26 yaşındaki otobüs hostesi, ölüme hazırlandığını söyleyerek 'Ölümüm burada olacakmış deyip ölen babama seslendim yanına geliyorum bekle!'

Bülent ŞANLIKAN / İSTANBUL
Sel felaketinin boyutlarını gözler önüne seren bottaki kadının anlattığı dehşet dakikaları tüyler ürpertti.
Özbatu Turizm Şirketi'nde 6 aydır otobüs hostesi olarak çalışan 26 yaşındaki Halime Hüseyin'in söyledikleri felaketin boyutlarını gözler önüne serdi.
Bulgaristan - İstanbul seferini yapan otobüsün İkitelli Basın Ekspres Yolu Halkalı sapağına geldiğinde aniden sel sularıyla dolduğunu söyleyen Hüseyin şunları anlattı:
'Otobüsün içi su dolmaya başladı. Kaptan ve ben panik yapmamaya çalıştık. Suyun basıncıyla otobüsün ön kapı camı patladı. İçeri dolmaya başlayan su yavaş yavaş koltuklara ulaştı. Sivil Savunma ekiplerine 'Bizi kurtarın' diye bağırdık. Ancak suyun kuvvetiyle bot yanımıza yaklaşmakta zorlanıyordu. Su biraz azalınca yolcuları tahliye ettik.'
Halime Hüseyin, 'Benim ölümüm de burada olacakmış dedim. Babam yeni vefat etmişti. 'Yanına geliyorum bekle baba' diye seslendim. Pasaportumu ve cep telefonumu bir poşetin içine sarıp atletimin içine koydum. Sulara kapılırsam belki telefon işime yarayabilirdi. Eğer ölürsem de pasaportumdan kimliğim tespit edilsin istedim. Ölüme hazırlandım. Hala yaşadığıma inanamıyorum.
https://turquaz.forum.st

'Bekle yanına geliyorum'
1 sayfadaki 1 sayfası